iconomic is er op gericht om MKB bedrijven, jong en oud, mensen en nonprofits uit de waan van de dag te halen en lopende projecten vanuit meerdere invalshoeken met een frisse blik te benaderen.

Innoveren en uitvinden zijn twee verschillende bezigheden die niet zonder elkaar kunnen bestaan. Zonder een gedegen plan van aanpak en goed doordachte strategie lopen projecten altijd minder dan gehoopt en begroot. Daar spelen wij graag een rol in. Het liefst vooraf, maar later in het proces kan ook.

Wie?

Gerhard Zervaas, oprichter en eigenaar van iconomic heb mij de afgelopen 10 jaar bezig gehouden met het ontwikkelen van websites en (online)strategieën voor kleine en middelgrote organisaties. Sinds 2016 maak ik deel uit van het InnoPlot-team (opgericht door Koen Klokgieters) dat bestaat uit een team van 10 specialisten op het gebied van complexe innovaties binnen grote organisaties. Ook iconomic zelf maakt gebruik van de specialistische kennis van buiten, als dat beter is. Daarom spreek ik binnen deze site van van wij in plaats van ik. 

 

koffietijd

We vertellen graag wie we zijn en wat we kunnen, maar horen veel liever wie jíj bent en wat we mee mogen helpen.

focus

Details worden vaak als onbelangrijk gezien. Wij zien dat 100% anders. We luisteren graag en goed naar wat je ons hebt te vertellen.

meters maken

Onze trajecten bestaan niet alleen maar uit een advies waar in staat wat je nu het beste kunt gaan doen met een factuur als bijlage.. Ook de implementatie en uitvoering behoren tot onze dienstverlening.

groeien

Niks groeit vanzelf. Niet zonder plan, idee, strategie en tomeloze energie.

Wat wij doen zal meer aanvoelen als teamwork dan de welbekende externe consultant die zo snel mogelijk zijn factuur wil sturen. Wij denken mee over waar je met je bedrijf naartoe wilt de komende jaren en wat daar voor nodig is.

Door samen in het hoofd van je klanten en concurrenten te kruipen zullen we kansen vinden en benutten. Je ontdekt welke potentie je bedrijf nu al heeft en hoe je met ons stappenplan hoger en verder komt.

klaar om te groeien?

Dat is precies wat iconomic voor ogen heeft.  Wij praten graag met je verder over hoe wij elkaar, en zeker jouw bedrijf kunnen versterken. Zeg maar waar en wanneer.

Samenwerken

Wij gaan voor de langere termijn. Met onze klanten, maar ook met mensen en bedrijven die van sommige zaken meer verstand hebben dan iconomic. Ook ná de oplevering van het project blijven wij betrokken en geïnteresseerd.