Over Gerhard en iConomic

Wie is Gerhard en wat is iConomic?

Gerhard Zervaas, oprichter en eigenaar van iConomic heb mij de afgelopen 10 jaar bezig gehouden met het ontwikkelen van websites en (online)strategieën voor kleine en middelgrote organisaties. Sinds 2016 maak ik deel uit van het InnoPlot-team (opgericht door Koen Klokgieters) dat bestaat uit een team van 10 specialisten op het gebied van complexe innovaties binnen grote organisaties. Ook iconomic zelf maakt gebruik van de specialistische kennis van buiten, als dat beter is. Daarom spreek ik binnen deze site van van wij in plaats van ik.

iConomic is er op gericht om MKB bedrijven, jong en oud, mensen en nonprofits uit de waan van de dag te halen en lopende projecten vanuit meerdere invalshoeken met een frisse blik te benaderen.

Innoveren en uitvinden zijn twee verschillende bezigheden die niet zonder elkaar kunnen bestaan. Zonder een gedegen plan van aanpak en goed doordachte strategie lopen projecten altijd minder dan gehoopt en begroot. Daar spelen wij graag een rol in. Het liefst vooraf, maar later in het proces kan ook.

Klaar om te groeien?

Dat is precies wat iconomic voor ogen heeft.  Ik praat graag met je verder over hoe wij jouw bedrijf kunnen versterken. Zeg maar waar en wanneer.