Klankbord

Sessies

Een klankbord-sessie kan je op weg helpen.

We spreken af op een locatie waar we ongestoord een aantal uren met elkaar van gedachten kunnen wisselen. 1 op 1 of in een klein team.

Tijdens deze meeting analyseren we de waar de schoen wringt en denken we samen hardop na over wat prioriteit heeft en wat wel even kan wachten. Misschien komen er al grove oplossingen en kansen boven tafel. We geven onze  mening over bestaande processen en als we (nog) geen gedegen idee hebben over  bestaande of mogelijke processen, zeggen we dat ook hardop.

Na deze sessie

heb je als het goed is de eerste ruwe schets waar de pijn zit, en dus ook waarmee je aan de slag zou moeten.

Herken je jezelf of jouw bedrijf in de stellingen hieronder?

“We zijn best goed in wat we doen, en onze bestaande klanten zijn tevreden, maar nieuwe klanten vinden blijft een lastig verhaal.”
“We zijn de afgelopen jaren wel gegroeid, maar de kosten zijn minstens even hard meegegroeid.”
“We hebben een nieuw product bedacht, maar weten niet goed wat de beste manier is om het te lanceren”
“Onze communicatie is zoals ie is. Er zit niet echt stuctuur in.”
“Er liggen kansen voor ons in een nieuwe markt, maar hoe pak ik dat aan? Waar beginnen we?”
“We hebben wel een website, maar die kost meer dan het oplevert”

Kickstarters

Kickstarters zijn korte, specifieke, ingrepen, met mensen in de organisatie of buiten de organisatie om erachter te komen waar de schoen wringt en wat daar snel aan te doen is.

Abonnement

Een abonnement zorgt ervoor dat je een externe adviseur in huis krijgt. Over een vast te stellen periode gaan we meetbare verbeteringen aanbrengen, meer kansen benutten en jou/jouw organisatie klaarstomen om zonder ons verder te kunnen.

Klaar om te groeien?

Dat is precies wat iconomic voor ogen heeft. Een marketingplan is geen doel op zich, maar een middel om jouw organisatie verder te brengen. Daar zit voor ons dé kick! Wij praten graag met je over hoe wij elkaar, en  zeker jouw bedrijf, kunnen versterken. Zeg maar waar en wanneer.

Een andere vraag?